ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Ζούμπος: “Ο Δίπλαρος, ο Κολοσσός και το εμβόλιο…”

Ενόψει του αυριανού αγώνα του Απόλλων Πατρών Oscar στις 5 μ.μ. στην Ρόδο με τον Κολοσσό H Hotels ο Φώτης Ζούμπος ενημέρωσε το blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για το προηγούμενο παιχνίδι, τόνισε τις ιδιαιτερότητες του αυριανού παιχνιδιού και αναφέρθηκε στο εμβόλιο, που θα φέρει και πάλι την κανονικότητα στην ζωή μας. Αναλυτικά:

 

Γεια σας!

Πιστοί στο ραντεβού μας, θα μιλήσουμε για τον αγώνα μας με τον Ιωνικό HNC REVOLUTION, καθώς και για τον επόμενο αγώνα με τον Κολοσσός H HOTELS.

Αρχικά θα ήθελα να σταθώ στην πρεμιέρα στην παρουσία των φιλάθλων μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο ο κόσμος μάς βοήθησε πάρα πολύ με την ενέργειά του. Μάς έδωσε μεγάλη ώθηση και πετύχαμε μία σπουδαία νίκη.

Εκμεταλλευτήκαμε τον παράγοντα έδρα απέναντι σε μία πολύ σκληρή ομάδα. Δεν τα παράτησαν ποτέ. Όμως ακόμη και όταν μας πλησίασε στο σκορ ο Ιωνικός HNC REVOLUTION, δεν πανικοβληθήκαμε και δείξαμε χαρακτήρα.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι οι Νίκος Δίπλαρος και Orlando Coleman ήταν εξαιρετικοί. Οι εμφανίσεις και των δύο ήρθαν μέσα από τη σκληρή δουλειά που κάνουν τόσο καιρό στις προπονήσεις. Δικαίως ο Νίκος ανακηρύχθηκε MVP της αγωνιστικής. Όλοι όμως βάλανε το λιθαράκι τους για να ξεκινήσει με το «δεξί» η χρονιά. Σαφώς μεγάλο μερίδιο πιστώνεται στους προπονητές που μας προετοίμασαν για μία μάχη.

Επόμενος αντίπαλος ο Κολοσσός H HOTELS. Μία ομάδα που έχασε στις λεπτομέρειες στην πρεμιέρα από τη Λάρισα. Έχουν ένα σύνολο με εμπειρία και ποιότητα. Παίζουν με μεγάλη ένταση και περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι .Είναι ένας εντός έδρας αγώνας για τον Κολοσσό H HOTELS, για αυτό, για να πανηγυρίσουμε τη νίκη που θα μάς φέρει πιο κοντά στο στόχο μας, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα περισσότερο σε σχέση με το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Πέρα από το μπάσκετ, υπάρχει και η ζωή εκτός γηπέδων. Όπως είχαμε πει και στην προηγούμενη συνάντησή μας, ο Covid-19 έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε κάποια μέτρα, τα οποία σιγά-σιγά θα μάς φέρουν πίσω τη ζωή που είχαμε πριν από την πανδημία.

Κατανοώ ότι ο περισσότερος κόσμος ήταν και είναι πολύ σκεπτικός για το εμβόλιο, κάτι για το οποίο ήμουν και εγώ. Στην Ελλάδα όλοι είναι ειδικοί σε όλα, όμως θεωρώ ότι έκαστος στο είδος του, οπότε οι συμβουλές των ειδικών στην περίπτωση αυτή είναι πολύ κομβικές για την πορεία της πανδημίας και για την έξοδο από αυτήν.

Ίσως γίνω γραφικός, αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για το χρόνο που μου αφιερώσατε. Να έχετε υγεία και να είστε όλοι καλά!