ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Το ευχαριστώ στον κόσμο και η δύσκολη αναμέτρηση στο Λαύριο

Διαβάστε το ανανεωμένο blog στον ΕΣΑΚΕ του Φώτη Ζούμπου:

Γεια σας,

Το παιχνίδι που πέρασε εναντίον της ΑΕΚ ήταν δύσκολο. Πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και διαφορετικούς στόχους. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του γηπέδου .

Αμυντικά σταματήσαμε και δυσκολέψαμε πολύ τους παίχτες κλειδιά της ΑΕΚ, κάτι που μας έδωσε ψυχολογία, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, βάλαμε εύκολους πόντους και γενικά είχαμε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση . Ο Νίκος Δίπλαρος έκανε για άλλη μια φορά εξαιρετικό παιχνίδι και γενικότερα όλα τα παιδιά βοήθησαν να έρθει η νίκη .

Επίσης θα ήθελα να σταθώ και να ευχαριστήσω τον κόσμο μας τον 6ο παίκτη μας ο οποίος ήταν καθοριστικός και αυτή τη φορά. Ήταν κόσμιος και μας έδωσε ώθηση . Αντίστοιχα θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ΑΕΚ ο οποίος είχε εξαιρετική συμπεριφορά .

Ανυπομονούμε να μπορέσει να γεμίσει το γήπεδο . Ήδη από τα επόμενα παιχνίδια θα επιτρέπεται να είναι γεμάτο το 90% των γηπέδων .


Όσον αφορά τον αγώνα με το Λαύριο θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουν έναν κορμό παικτών που πρωταγωνίστησαν και πέρυσι στην εξαιρετική πορεία που είχαν , γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν από την ήττα που υπέστησαν από τη Μάλαγα.

Για εμάς θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση καθώς είχαμε και το απρόοπτο με τον Barefield . Είναι σημαντικός παίκτης και θα πρέπει να καλύψουμε όλοι το κενό που αφήνει.

Με πίστη στο πλάνο μας και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη .