ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Ζούμπος: «Όπου κι αν πηγαίνω στην Πάτρα μιλούν για το ντέρμπι με τον Προμηθέα»

Διαβάστε το ανανεωμένο blog του Φώτη Ζούμπου στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας,

Η ομάδα μας ηττήθηκε από το Λαύριο Megabolt σε ένα παιχνίδι όπου οι αντίπαλοί μας προέρχονταν από ήττα εκτός έδρας και θέλανε να ανακάμψουν. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με συγκέντρωση και κάναμε αρκετά από αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε με την ίδια συγκέντρωση και το Λαύριο Megabolt «έχτισε» μία διαφορά. Όμως δείξαμε ότι δεν παραδίδουμε εύκολα τα όπλα και επιστρέψαμε από μία μεγάλη διαφορά.

“Είχαμε καλές επιλογές σε επίθεση και άμυνα σε αυτό το διάστημα και για αυτόν το λόγο καλύψαμε τη διαφορά. Η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να επιστρέψουμε μας κόστισε σε ενέργεια και για αυτόν το λόγο δεν μπορέσαμε να μείνουμε κοντά μέχρι τέλους. Πήραν μία διαφορά μεγάλη ξανά και νίκησαν.

Το μόνο που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι η αντίδραση που βγάλαμε όταν ήμασταν πίσω με 16-18 πόντους.
Είδαμε τα λάθη μας ώστε να μην τα κάνουμε ξανά και στα επόμενα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδό μας.

Αντίπαλός μας αυτή τη φορά είναι ο Προμηθέας. Όλοι γνωρίζουμε τί έχει κατορθώσει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια ομάδα που έχει σταθερές βάσεις, έχει ποιοτικούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Αυτός ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι μεταξύ των δύο ομάδων της Πάτρας. Νομίζω ότι είμαστε τυχεροί και οι παίκτες των δύο ομάδων, διότι θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε αγώνες σαν και αυτόν.

Όλοι κινούνται στους ρυθμούς του αγώνα όλη την εβδομάδα. Όπου κι αν πηγαίνω αναφέρονται στο παιχνίδι αυτό. Είναι δεδομένο ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ο κόσμος μας είναι πολύ σημαντικός και τον περιμένουμε για άλλη μία φορά να δώσει το βροντερό παρών στις κερκίδες. Θα είναι μία πολύ σημαντική νίκη εφόσον έρθει, διότι ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους από εμάς. Αν παίξουμε με αυταπάρνηση, αν παίξουμε ο ένας για τον άλλο, με συγκέντρωση και με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα πανηγυρίσουμε ακόμη μία νίκη.

Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας, παίζουμε στην έδρα μας και θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση.
Ραντεβού λοιπόν για το Σάββατο στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα.