ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Είσοδος μόνο σε κατόχους διαρκείας και με προτεραιότητα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών για την ασφάλεια όλων (μας), καθώς η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Όμως ταυτόχρονα, αντιλαμβανόμαστε και το αίσθημα της αδικίας που θα δημιουργηθεί ξανά στους φιλάθλους μας που θέλουν, αλλά δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Οφείλουμε ωστόσο να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και είμαστε στη δυσάρεστη θέση να το κάνουμε με δύσκολες αποφάσεις, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας χρονιάς. Στον αγώνα μας λοιπόν με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του Αθλητικού Κέντρου του Απόλλωνα στην Περιβόλα τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 20:00, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 και μέχρι την συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών (10 % της χωρητικότητας: 300 άτομα), σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από την Κυβέρνηση.
Για τον λόγο αυτό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα, θα πρέπει από σήμερα έως το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών Oscar στο τηλέφωνο 2611811731, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στο παιχνίδι.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους ειδικούς και αναμένουμε την αύξηση του ποσοστού ώστε να μπορέσουν τουλάχιστον όλοι οι κάτοχοι των διαρκείας, που επιθυμούν, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Ζητάμε συγνώμη από όσους (θεωρήσουν ότι) θα αδικηθούν. Πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να οδηγηθούμε. Σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να υπερισχύσει η αγάπη για την ομάδα και τους δικούς μας ανθρώπους.