ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Προνομιακά Δίδακτρα για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου στον Εκπαιδευτικό Όμιλο της χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο πλαίσιο αποκλειστικής εκπαιδευτικής συνεργασίας με το Ιστορικότερο και το Κορυφαίο Αθλητικό σωματείο της επαρχίας ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Oscar, προσφέρει νέα ειδική έκπτωση στα δίδακτρα σπουδαστών σε όλη την οικογένεια των φιλάθλων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει σε κάθε μέλος από τα παιδιά και τους συνεργάτες των ακαδημιών, καθώς και σε κάθε μέλος των οικογενειών τους ειδική έκπτωση 20% επί των ήδη προνομιακών διδάκτρων, για να φοιτήσει σε μία από 95 ειδικότητες, σε 12 τομείς σπουδών, των πιο περιζήτητων επαγγελμάτων της αγοράς! Επίλεξε την ειδικότητα της αρεσκείας σου στους τομείς: Γαστρονομία, Τουριστικά Επαγγέλματα, Πληροφορική & Digital Graphics, Επαγγέλματα Υγείας & Αθλητισμού, Τεχνικά Επαγγέλματα, Μόδα & Ομορφιά, Παιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες, Εφαρμοσμένες Τέχνες, ΜΜΕ & Ήχος, Οικονομία & Διοίκηση, Performing Arts και Αγροτική Κατάρτιση.

Σπούδασε και εσύ την ειδικότητα της επιλογής σου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο και θα λάβεις την εκπαίδευση που αρμόζει σε έναν επαγγελματία !

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας θα φροντίσει για την πρακτική σου άσκηση και την άμεση επαγγελματική αποκατάστασή σου!

Εσύ και κάθε μέλος της οικογένειάς σου κερδίζετε την νέα ειδική έκπτωση στα δίδακτρα σπουδών, χάρη στην αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία με τον ΑΠΟΛΛΩΝA ΠΑΤΡΑΣ Oscar!

Μην χάνεις χρόνο! Σπούδασε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και δες το όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα!