ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Είσοδος με τον Κολοσσό H Hotels σε κατόχους διαρκείας, που δεν ήταν στην λίστα του προηγούμενου αγώνα

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών για την ασφάλεια όλων (μας), καθώς η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Όμως ταυτόχρονα, αντιλαμβανόμαστε και το αίσθημα της αδικίας που θα δημιουργηθεί ξανά στους φιλάθλους μας που θα θελήσουν, αλλά δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα.
Οφείλουμε ωστόσο να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και είμαστε στη δυσάρεστη θέση να το κάνουμε με δύσκολες αποφάσεις  για δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό  με τον Κολοσσό H Hotels  για την 15η αγωνιστική της  Stoiximan Basket League, που θα διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου στην Περιβόλα το Σάββατο12 Φεβρουαρίου 2022 στις 17.00.  Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, που δεν ήταν στην λίστα του παιχνιδιού της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και μέχρι την συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών (10 % της χωρητικότητας, 300 άτομα), σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από την Κυβέρνηση.
Για τον λόγο αυτό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα, θα πρέπει από Τετάρτη έως την Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 14.00, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών Oscar στο τηλέφωνο 2611811731, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στο παιχνίδι.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους ειδικούς και αναμένουμε την αύξηση του ποσοστού ώστε να μπορέσουν τουλάχιστον όλοι οι κάτοχοι των διαρκείας, που επιθυμούν, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Ζητάμε συγνώμη από όσους (θεωρήσουν ότι) θα αδικηθούν. Πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να οδηγηθούμε. Σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να υπερισχύσει η αγάπη για την ομάδα και τους δικούς μας ανθρώπους.