ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Κλείδωσε» η λίστα του αυριανού αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels- Αυστηρή η τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας

Η ΚΑΕ Απόλλων OSCAR ενημερώνει ότι συμπληρώθηκε ο αριθμός των 300 φιλάθλων, που με βάση την χωρητικότητα στην κεντρική σάλα στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου στην Περιβόλα, επιτρέπεται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels έπειτα από την παράταση στα μέτρα της Πολιτείας κατά της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού. Δυστυχώς και αυτή η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με ελάχιστους φιλάθλους, κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, στην κερκίδα που δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν θα είναι μία γιορτή του μπάσκετ, αλλά επαναλαμβάνουμε για ακόμη μία φορά προέχει η υγεία όλων (μας).
Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη όπως και ο σεβασμός των μέτρων. Ζητάμε συγνώμη από όλους όσοι θα ήθελαν και δεν θα μπορέσουν να έλθουν στο γήπεδο για παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Πρόκειται για μία διαδικασία, που αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε και για την οποία δεν ήταν στο χέρι μας να πράξουμε κάτι διαφορετικό. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να υπερισχύσει η αγάπη για την ομάδα μας και τους δικούς μας ανθρώπους.
Ευελπιστούμε ότι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να υπάρχει η δυνατότητα ο κόσμος μας να γεμίσει και πάλι το γήπεδο, όπως παραδοσιακά κάνει στηρίζοντας πάντα με μοναδικό τρόπο την ομάδα μας.