ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Αποκλειστική Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360-Απόλλων Πατρών Oscar

Αποκλειστική Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360-Απόλλων Πατρών Oscar
O μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος επαγγελματικής κατάρτισης της Ελλάδας, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, υλοποιεί τη σύνδεση εκπαίδευσης και αθλητισμού πάνω στις αξίες της αγωνιστικότητας και της αξιοκρατίας.
Με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του αθλητικού γίγνεσθαι στο Νομό Αχαΐας το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η ιστορική ομάδα Απόλλων Πατρών Oscar ενώνουν τις δυνάμεις τους, υλοποιώντας μία ισχυρή στρατηγική συμμαχία!
Η φιλοσοφία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή στην Πάτρα, με γνώμονα τη στήριξη των ιστορικών αθλητικών συλλόγων της πόλης και την ώθηση των νέων στον αθλητισμό.
Η παρουσίαση όλου του πλαισίου της στρατηγικής συνεργασίας θα γίνει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στις 13.00, στο Αθλητικό Κέντρο του Απόλλωνα στην Περιβόλα στην Πάτρα.
Ομιλητές στη συνέντευξη τύπου θα είναι η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κα Όλγα Κριτσιμά, η Διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας κα Χριστίνα Στεργίου, ο υπεύθυνος προγράμματος χορηγιών του Απόλλωνα Πάτρας κ. Κώστας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του Απόλλων Πατρών Oscar κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του ΑΣ Απόλλων κ. Γιώργος Αθανασίου, ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Βετούλας και ο διεθνής παίκτης της ομάδας Νίκος Δίπλαρος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος με έδρα στη Θεσσαλονίκη και παραρτήματα σε Αθήνα, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο και ο ιστορικός σύλλογος Απόλλων Πάτρας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία αθλητισμού και κατάρτισης.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μετά από μισό αιώνα εμπειρίας, έχει παγιώσει μια σειρά συνεργασιών με εταιρίες και αθλητικούς συλλόγους, που ηγούνται σε κάθε κλάδο, επιθυμώντας να τροφοδοτήσει με περισσότερα εφόδια τους νέους και τις νέες, σε όλες τις πόλεις, που «χτυπά» η καρδιά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.