ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Τα επόμενα φιλικά της ομάδας μας, κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας

Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας, θα γίνουν στο γήπεδο στην Περιβόλα τις παρακάτω ημερομηνίες:

  1. Παρασκευή  23/9 με ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ και ώρα 17.00
  2. Σάββατο 24/9 με ΛΑΥΡΙΟ και ώρα 17.00
  3. Τρίτη 27/9 με ΠΡΟΜΗΘΕΑ και ώρα 18.00

Για κάθε αγώνα θα υπάρχει εισιτήριο γενικής εισόδου με τιμή 10 ευρώ

Τα εισιτήρια για τις ειδικές κατηγορίας (φοιτητές, πολύτεκνοι, άνεργοι) θα είναι στα 5 ευρώ.

Οι κάτοχοι διαρκείας προηγουμένων ετών που έχουν κάνει προκράτηση και έχουν πληρώσει για εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2022-23, μπαίνουν δωρεάν με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής

Νέοι κάτοχοι διαρκείας που έχουν κάνει προκράτηση και έχουν πληρώσει για εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2022-23, μπαίνουν δωρεάν με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-23

Στο μεταξύ, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος συνολικά τέσσερις θα είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά:

-VIP GOLD: Κόστος στα 330 ευρώ και αφορούν σε θέσεις με πολυθρόνες με δερμάτινα καθίσματα ακριβώς απέναντι από τους πάγκους. Προσφέρονται μαζί με parking στο χώρο του γηπέδου.

–VIP SILVER: Κόστος στα 150 ευρώ.

-BASIC: Κόστος στα 90 ευρώ.

–BASIC VALUE: Κόστος στα 60 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να τα προμηθευτούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα ή έγγραφα πιστοποίησης) μόνο φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι.

Όσον αφορά στα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου υπάρχει μέριμνα για ειδική κατηγορία και λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν προσεχώς.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται καθημερινά 09.00-13.00 από τα  γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο της Πάτρας στη διεύθυνση Κανάρη 15 και Ρήγα Φεραίου.

Πληροφορίες-προεγγραφές στο τηλέφωνο 2611811731, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για online διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέσω του διαδικτύου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητα ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να φανούν χρήσιμα.