ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Γ. Μπόγρης: «Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα για εμάς»

Μια μέρα, έχει απομείνει για το κρίσιμο εντός έδρας, παιχνίδι που θα γίνει το μεσημέρι (16.00, ΕΡΤ-3) του Σαββάτου ανάμεσα στην ομάδα μας και την Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική της Basket League όπου στόχος είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιώργος Μπόγρης, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι, δήλωσε: «Επιστροφή στο γήπεδο μας, στην  Περιβόλα για ένα ματς που θα μπορούμε να δείξουμε το επίπεδο μας και πόσο δουλειά έχουμε ρίξει από την πρώτη μέρα.  Ξέρουμε ποιοι είμαστε και οι δύο ήττες από παραδοσιακές μπασκετικές δυνάμεις της χώρας, δεν μας πτοούν.

 

Κάθε άλλο θεωρώ ότι κερδίσαμε πράγματα και δουλέψαμε αδυναμίες που δεν είχαν φανεί μέχρι αυτά τα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά για εμάς ξεκινάει με την Καρδίτσα και με μια κερκίδα όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό, θεωρώ δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Σας περιμένουμε λοιπόν ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε και να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε τις νίκες που χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η προετοιμασία της ομάδας μας, θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το απόγευμά της Παρασκευής και στην διάθεση του Νίκου Βετούλα βρίσκονται όλοι οι παίκτες.