ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Γ. Μπόγρης: «Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία, νίκη και με Προμηθέα»

Για την σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα μας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, μίλησε ο αρχηγός του Απόλλωνα Carna, Γιώργος Μπόγρης ο οποίος αναφέρθηκε και στο ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα (10/12).

«Πρώτα από όλα, είμαστε χαρούμενοι γιατί πέτυχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ έμπειρη και δουλεμένη ομάδα» είπε ο Γιώργος Μπόγρης και πρόσθεσε: «Παίξαμε καλό μπάσκετ, μένοντας πιστοί στις αρχές μας και στο πλάνο του προπονητή μας για 40 λεπτά. Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και πήραμε μία νίκη η οποία μας σπρώχνει ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν και διαφορετικοί πρωταγωνιστές και αυτό δείχνει ότι η ομάδα μπορεί να έχει διάρκεια.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Προμηθέα, που είναι πολύ σημαντικό και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με μία νίκη εκτός προγράμματος. Θέλουμε ο κόσμος μας να μας στηρίξει, να έρθει στο Τόφαλος και να το κάνει να θυμίζει όπως το κλειστό στην Περιβόλα, για μία ακόμα φορά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και παίζοντας καλό μπάσκετ, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Απόλλωνα Carna, έχουν επιστρέψει από την Δευτέρα στις  προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του σαββατιάτικου τοπικού ντέρμπι με τον Προμηθέα.

Το θετικό είναι ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα μας.