ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Καράμπελας: «Μόνος στόχος η νίκη, θέλουμε τη στήριξη των οπαδών μας»

Δύο μέρες έχουν απομείνει για το κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ  που θα διεξαχθεί το απόγευμα (19.15) του Σαββάτου.

Ο Απόλλων Carna με «όπλα» την έδρα, αλλά και τη στήριξη των φιλάθλων του, θέλει να  σημειώσει την πρώτη του νίκη στο 2023.

Για τον αγώνα, μίλησε ο πλέϊ-μέικερ του Απόλλων Carna, Ζώης Καράμπελας, ο οποίος είπε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ, όμως για εμάς μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Ξέρουμε ότι στο γήπεδο μας έχουμε πάντα έξτρα κίνητρο και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη ώστε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας.

Πιστεύω ότι και σε αυτόν τον αγώνα η στήριξη των φιλάθλων μας θα είναι μεγάλη και θα μας δώσουν ώθηση και να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Στο μεταξύ με γοργούς ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι οι τιμές των εισιτήριων είναι οι εξής:

ΚΕΡΚΙΔΑ Α: 20 ΕΥΡΩ

ΚΕΡΚΙΔΑ Β,Γ ΚΑΙ Δ: 15 ΕΥΡΩ

Υπάρχει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για παιδιά, μαθητές, ανέργους και πολύτεκνους τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ και όσοι επιθυμούν  μπορούν να προμηθευτούν, επιδεικνύοντας το ανάλογο πάσο.

Οι ώρες που μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εισιτήρια είναι οι εξής:

Καθημερινά (11.00-15.00 και 18.00-21.00) από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15) και (11.00-15.00) από τα γραφεία της ομάδας, στο κλειστό γήπεδο, στην Περιβόλα.

Επίσης, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τις 11.00 και μετά στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου, στην Περιβόλα.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα πολυθρόνας για τους κατόχους των καρτών διαρκείας που μπορούν να διατεθούν με έκπτωση 50%, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Φυσικά, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύουν εισιτήρια και από την Ticket Master.