ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Ζ. Καράμπελας: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε την νίκη»

Μία μέρα έχει απομείνει για το πολύ σπουδαίο ντέρμπι που δίνει η ομάδα μας, το μεσημέρι (16.00-ΕΡΤ-3 ) του Σαββάτου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, στον «εμφύλιο» της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Για το μεγάλο παιχνίδι μίλησε ο πλέι-μέικερ του Απόλλωνα Carna, Ζώης Καράμπελας ο οποίος είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Ολη την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε οπουδήποτε δυσκολία. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο γήπεδο για να μας στηρίξει όπως κάνει κάθε φορά».

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

Στο  μεταξύ, η ζήτηση για τα εισιτήρια του ντέρμπι είναι πολύ μεγάλη. Θυμίζουμε σε αυτό το παιχνίδι όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτήριων που θα κοστίζουν 5 ευρώ και αφορά μόνο παιδιά (από 8 ετών ως 18 ετών).

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Οι ώρες που μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εισιτήρια είναι οι εξής:

Καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15) τις εξής ώρες: 11.00-15.00 και 18.00-21.00.

Επίσης, το Σάββατο 25 Μαρτίου, από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15)  από τις 09.00 ως τις 14.00.

Ακόμα, καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας, στο κλειστό γήπεδο μας, στην Περιβόλα τις εξής ώρες: 11.00-14.00.

Επιπλέον, το Σάββατο 25 Μαρτίου, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα γραφεία του συλλόγου, στο κλειστό της Περιβόλας, από τις 11.00 μέχρι να ανοίξουν τα εκδοτήρια.

Φυσικά, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την Ticket Master.