ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Γ. Κογιώνης «Να κλείσουμε την χρονιά με νίκη»

Δύο μέρες έχουν απομείνει για το τελευταίο φετινό παιχνίδι της ομάδας μας στην Basket League, καθώς το μεσημέρι (15.45) της Κυριακής, θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.

 

Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογική σημασία  για τον Απόλλων Carna ο οποίος όμως θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να «αποχαιρετήσει» ιδανικά την φετινή σεζόν.

Για τον αγώνα με τον «δικέφαλο» του Βορρά μίλησε ο νεαρός Γιώργος Κογιώνης ο οποίος είπε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για εμάς και θέλουμε να κλείσουμε την χρόνια με ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρόλο που δεν έχει κάποια βαθμολογική σημασία το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την νίκη και να ευχαριστήσουμε με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο μας που μας στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος της πορείας μας».

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων για τους φίλους της ομάδας και  οι ώρες που μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια οι φίλαθλοι μας είναι οι εξής:

Την Παρασκευή από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15) τις εξής ώρες: 11.00-15.00 και 18.00-21.00.

Το Σάββατο 8 Απριλίου (09.00-14.00) από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15).

Επιπλέον από τα γραφεία της ομάδας, στο κλειστό γήπεδο μας, στην Περιβόλα,  την  Παρασκευή (11.00-14.00), αλλά και το Σάββατο (11.00-14.00).

Ακόμα την Κυριακή 9 Απριλίου, από τα γραφεία της ομάδας μας, στο κλειστό της Περιβόλας από τις 11.00 μέχρι να ανοίξουν τα εκδοτήρια.

Φυσικά, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την Ticket Master.