ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Με αισιοδοξία και χαμόγελα η πρώτη της ομάδας μας (Φωτογραφίες)

Παρουσία φίλων του Απόλλωνα και με αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την σεζόν 2023-24.

Ο προπονητής Νίκος Βετούλας μαζί με τους συνεργάτες του στο επιτελείο που αποτελούν οι Κώστας Ρακιντζής, Κώστας Τζαμάκος, Σπύρος Δεράος, Δημήτρης Κοτσίρης, Αγγελος Μασούρας και Πάνος Αντζουλας, βρέθηκαν στο κλειστό μας γήπεδο, στην Περιβόλα και υποδέχτηκαν όλους τους παίκτες της ομάδας μας. Συγκεκριμένα τους Γιώργο Γκιουζέλη, Χρήστο Σαλούστρο, Γάιο Σκορδίλη, Πάνο Φιλιππάκο, Χρήστο Καφέζα, Γιώργο Κογιώνη και Τηλέμαχο Βησσαρίου και από τους Αμερικανούς τους Τι Τζέι Σταρκς, Μάλικ Οσμπορν, Ντιλέινι Μπλέιλοκ και Τζέρεμι Σέπαρντ ενώ ο Ντεζμόν Ουάσινγτον θα αφιχθεί την Τρίτη στην χώρα μας.

 

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Νίκος Βετούλας, αλλά και παίκτες μίλησαν στους εκπρόσωπους του Τύπου για τους φετινούς στόχους.

Ο Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Κάθε χρόνο θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας  βάση των όσων έχει θέσει η διοίκηση, φέτος επιθυμούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρσι. Η διοίκηση έκανε την προσπάθειά της, ο κόσμος το βλέπει και το εκτιμά και πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας και πάλι. Θέλουμε να έχουμε μια υγιή χρονιά ώστε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Έχουμε τη δυνατότατα πάρουμε έναν ακόμα ξένο, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία όπως είμαστε αυτή την στιγμή και ανάλογα θα δούμε αν θα προχωρήσουμε σε κάποια άλλη προσθήκη με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης».

Από τους παίκτες, ο Χρήστος Σαλούστρος, τόνισε: ««Γύρισα σε μια πόλη που έχω όμορφες αναμνήσεις και πιστεύω ότι αυτές θα συνεχιστούν. Καλή χρονιά και καλή σεζόν σε όλους, μακριά από τους τραυματισμούς και θα κάνουμε ότι καλύτερο στη προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Δεν είναι  καλό να θέτεις στόχους, χρειάζεται σκληρή δουλειά και αυτό που μπορώ να πω από την πλευρά των συμπαικτών μου είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ για να υπάρχει ομοιογένεια. Αν υπάρχει οικογενειακό κλίμα, τα υπόλοιπα είναι εύκολα».

O Γάιος Σκορδίλης επέστρεψε στην Πάτρα μετά από 9 χρόνια και σχολίασε: «Επιστρέφω σε μια πόλη και σε μια ομάδα που είναι καθαρά μπασκετική, με φίλους που την στηρίζουν παντού. Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται πιο δύσκολο, οι στόχοι δεν μπορούν να τεθούν από τώρα, περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να γίνουμε μια ομάδα σκληρή και μαχητική που θα αρνείται να παραδοθεί ακόμη και στα θεωρητικά χαμένα παιχνίδια. Το μεγάλο στοίχημα είναι να γίνουμε ομάδα με την απόλυτα αναγκαία χημεία στο παιχνίδι μας».

Επίσης, ο Πάνος Φιλιππάκος, σημείωσε: «Το περιβάλλον είναι γνώριμο, οικείο και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι από την αρχή της χρονιάς  στην ομάδα και ξεκινάμε ολοκληρωμένα μία προσπάθεια. Ομάδα, παίκτες και διοίκηση είμαστε στην ίδια σελίδα. Υγεία και οικογενειακό κλίμα είναι τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουνε να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρσι».

Από τους ξένους παίκτες, μίλησε ο Αμερικάνος Τι Τζει Σταρκς, ο οποίος ανέφερε: «Οι στόχοι μας για φέτος είναι να παίξουμε σκληρά, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, η ομάδα έχει ταλέντο, θέλουμε να ανταγωνιστούμε τους καλυτέρους, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπούμε στα play offs. Ο κόσμος του Απόλλωνα να περιμένει από μένα να είμαι ανταγωνιστικός, να παίζω σκληρά σε άμυνα και επίθεση σε κάθε αγώνα και μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Εκ μέρους της διοίκησης παραβρέθηκαν αρκετά μέλη της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη Απόλλων με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Κόντη και τον πρόεδρο του ΑΣ, Γιώργο Αθανασίου.