ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Ρακιντζής: «Γινόμαστε καθημερινά πιο ομάδα»

Στην Πάτρα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας μετά την επιστροφή της από τα Καλάβρυτα, όπου έμεινε μερικές μέρες και δούλεψε σε εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες.

Το δικό του σχόλιο για την πορεία της προετοιμασίας και το πως κύλησε το πρόγραμμα στα Καλάβρυτα ,έκανε ο τeam μάνατζερ, Κώστας Ρακιντζής ο οποίος δήλωσε: «Στα Καλάβρυτα πιστεύω οτι όλα πήγαν κατ΄  ευχήν. Δουλέψαμε σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και σε γνώριμο περιβάλλον. Θετικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, οι παίχτες προσπαθούν πάρα  πολύ για να είμαστε μέρα με την μέρα καλύτεροι και να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Ο λόγος που επιλέξαμε τα Καλάβρυτα  δεν είναι μόνο για το τεχνικό κομμάτι, αλλά  ότι επειδή έχουμε καινούρια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, μας δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε για πέντε ημέρες και 24 ώρες μαζί με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον.

Ετσι, γνωρίζουμε τους χαρακτήρες και πως αντιδρά ο καθένας  και γινόμαστε καθημερινά ομάδα. Μέσα απο αυτή την διαδικασία προσπαθούμε να γίνουμε και οικογένεια.  Η προσαρμογή όλων των παικτών ήταν εξαιρετική και εκτιμώ ότι με την πάροδο του χρόνου σε αυτό το κομμάτι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».