ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Δελέγκος: «Να πάρουμε ώθηση από τον κόσμο»

Δύο μέρες έχουν απομείνει για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας η οποία την Κυριακή (20.15) θα υποδεχθεί το Μαρούσι, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ενταχθεί και το τελευταίο μας απόκτημα, ο Ρασάντ ΝτεΑντρε Βον ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα της Κυριακής.

Για την αναμέτρηση, ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Δελέγκος, τόνισε: “Το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Θέλουμε οπωσδήποτε την στήριξη του κόσμου, να είναι στην κερκίδα για να μας δώσει ώθηση ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να αντιστρέψουμε το κλίμα μετά την κακή εμφάνιση με τον Προμηθέα.

Ο αντίπαλος μας είναι ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει έμπειρους παίκτες, όμως εκτιμώ ότι το πιο σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς.

Με την βοήθεια του κόσμου μας, αλλά και με την δική μας πολύ μεγάλη προσπάθεια στην άμυνά, πιστεύω ότι  θα τα καταφέρουμε».