ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Ο Απόλλων προχωρά ενωμένος

O Απόλλων προχωρά ενωμένος και το βράδυ της Δευτέρας μέλη της οικογένειας του Συλλόγου, τεχνικό επιτελείο, παίκτες, μέλη της ΚΑΕ, μέλη του Ερασιτέχνη, παράγοντες με μεγάλη προσφορά και παλαίμαχοι δειπνήσαν μαζί.

Ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου Γιάννης Χριστόπουλος με τους παίκτες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για πολλά και να απολαύσουν τη βραδιά.

Ήταν εκεί ο εμβληματικός Κώστας Πετρόπουλος και τα πάντα κύλησαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα με όλους να μένουν ικανοποιημένοι από την φιλοξενία.

Ακόμη παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, Φίλιππος Καμίσης, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Βασίλης Βλασταράς, ο πρόεδρος του ΑΣ Γιώργος Αθανασίου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Κόντης, ο παλαίμαχος και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Γιαννόπουλος, τα ιστορικά στελέχη Γιώργος Καρατζάς, Κώστας Αποστολόπουλος, οι παράγοντες Ηλίας Γεωργίου, Γιώργος Κατσένος, Φώτης Κατσαϊτης, Θόδωρος Θανασούλιας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρώην παίκτης και προπονητής του Συλλόγου, Τάκης Πετρόπουλος, η Βασιλική Μπουντόπουλου και ο Ανδρέας Χαρτάς και ο για χρόνια αρχηγός της ομάδας, Νίκος Αργυρόπουλος.

Το δείπνο παρατέθηκε στο wine bar cuisine «Κουκουβάγια».