Τεχνικό επιτελείο

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Go to the Team

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ

Β΄ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ο Σταύρος Μυκονιάτης εντάσσεται στο τιμ του Απόλλωνα και θα είναι συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, αντικαθιστώντας επί της ουσίας τον Γιάννη Ελευθεριάδη, όπου για επαγγελματικούς λόγους δεν συνεχίζει στον Σύλλογο. Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1971 στη Νίκαια και έπαιξε μπάσκετ σε Ιωνικό Νίκαιας, Χαλκίδα και Αστέρα Εξαρχείων. Ως προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία από τη Basket League έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στο Ρέθυμνο και ακολούθως στον Ηρακλή. Aκόμη έχει εργαστεί σε Ιωνικό Νίκαιας, Παπάγου, Πορφύρα, Παλατιανή και πέρυσι στην Κύπρο, στην ΕΘΑ Εγκωμής. «Σταύρο καλώς ήλθες στην οικογένεια του Απόλλωνα!
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ OSCAR

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΜΑΚΟΣ

Β΄ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ο Κωνσταντίνος Τζαμάκος είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο μπάσκετ, κάτοχος Lower και Ecdl (υπολογιστές). Είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας και assistant coach από πέρυσι. Παλαιότερα έχει εργαστεί σε Αίολο Τρικάλων, Παναχαϊκή, Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, Έσπερο ΑΟΠΑ, Προμηθέα. Έχει παίξει μπάσκετ σε Ολυμπιάδα, Αίολο Τρικάλων, Παναχαϊκή, Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, Αχαγιά’82 και Σφήκα.
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ OSCAR

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
Ο Δημήτρης Κοτσίρης είναι ο γυμναστής του Συλλόγου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για 21η χρόνια! Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Φυσική αγωγή με ειδικότητα στην Αθλητική ψυχολογία και διατριβή στο μπάσκετ. Ήταν μέλος του staff της Εθνικής ομάδας Νέων (U20), στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στο Τελ Αβίβ το 2019. Έχει κληθεί και έχει διδάξει σε αρκετά σεμινάρια του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για νέους προπονητές Εθνικών Κατηγοριών.
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ OSCAR

ΤΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ
Ο Τίμος Αντωνίου είναι ο φροντιστής του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου στην Περιβόλα και της ομάδας για περισσότερο από 30 χρόνια! Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει για όλα και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη του τιμ. Έχει συνδεθεί με τον Σύλλογο και πάντα είναι εκεί που πρέπει για να δώσει λύσεις.
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ OSCAR

ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ

TEAM MANAGER
Ο Κώστας Ρακιντζής είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας και έχει συνδέσει το όνομα του με τον Σύλλογο. Έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μέλος του τεχνικού τιμ και είναι από τα στελέχη με ποικιλότροπη παρουσία. Ακόμη έχει παίξει μπάσκετ σε ΓΕ Πύργου, Κεραυνός Αιγίου, Παναγιά Αλεξιώτισσα, ενώ έχει εργαστεί και στον Προμηθέα. Στην οικογένεια του Απόλλωνα ανήκει συνολικά περισσότερο από 25 χρόνια.
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ OSCAR