Τεχνικό επιτελείο

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Go to the Team

ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΡΑΟΣ

Β΄ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
O Σπύρος Δεράος είναι μέλος του Δ.Σ του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών (ΣΕΠΚ) (Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας, Ηπείρου και Θεσσαλίας) και έχει κοουτσάρει σε πολλές ομάδες μπάσκετ στην Δυτική Ελλάδα. Παλαιοτέρα έχει υπάρξει πρώτος προπονητής μεταξύ άλλων σε Ερμη, ΕΑΠ, Παναχαϊκή, Αχαγια 82, Έσπερο, Μεσολόγγι και Απόλλωνα Πατρών.
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΜΑΚΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Τζαμάκος είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο μπάσκετ, κάτοχος Lower και Ecdl (υπολογιστές). Είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας και assistant coach από πέρυσι. Παλαιότερα έχει εργαστεί σε Αίολο Τρικάλων, Παναχαϊκή, Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, Έσπερο ΑΟΠΑ, Προμηθέα. Έχει παίξει μπάσκετ σε Ολυμπιάδα, Αίολο Τρικάλων, Παναχαϊκή, Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, Αχαγιά’82 και Σφήκα.
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
Ο Δημήτρης Κοτσίρης είναι ο γυμναστής του Συλλόγου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για 21η χρόνια! Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Φυσική αγωγή με ειδικότητα στην Αθλητική ψυχολογία και διατριβή στο μπάσκετ. Ήταν μέλος του staff της Εθνικής ομάδας Νέων (U20), στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στο Τελ Αβίβ το 2019. Έχει κληθεί και έχει διδάξει σε αρκετά σεμινάρια του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για νέους προπονητές Εθνικών Κατηγοριών.
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

ΤΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ
Ο Τίμος Αντωνίου είναι ο φροντιστής του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου στην Περιβόλα και της ομάδας για περισσότερο από 30 χρόνια! Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει για όλα και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη του τιμ. Έχει συνδεθεί με τον Σύλλογο και πάντα είναι εκεί που πρέπει για να δώσει λύσεις.
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ

TEAM MANAGER
Ο Κώστας Ρακιντζής είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας και έχει συνδέσει το όνομα του με τον Σύλλογο. Έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μέλος του τεχνικού τιμ και είναι από τα στελέχη με ποικιλότροπη παρουσία. Ακόμη έχει παίξει μπάσκετ σε ΓΕ Πύργου, Κεραυνός Αιγίου, Παναγιά Αλεξιώτισσα, ενώ έχει εργαστεί και στον Προμηθέα. Στην οικογένεια του Απόλλωνα ανήκει συνολικά περισσότερο από 25 χρόνια.
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Τρέχουσα ομάδα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ