ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Εορταστικό κλίμα μα δώρα και χαμόγελα

Στο κλίμα των ημερών η οικογένεια του Απόλλωνα με την ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926 Oscar να διοργανώνει παραμονές των Χριστουγέννων γιορτή για την ομάδα. Μοιράστηκαν δώρα σε παίκτες και μέλη του τιμ, ανταλλάχθηκαν ευχές σε ζεστή και γεμάτη χαμόγελα ατμόσφαιρα.

Αρχικά τον λόγο στην εκδήλωση πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926 Oscar, Κώστας Αποστολόπουλος τονίζοντας: «Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους υγεία, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας και από την προσπάθεια που γίνεται. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας».
Στη συνέχεια ο Φίλλιπος Καμίσης, μέλος του Α.Σ. Απόλλων, πρόσθεσε: «Το 2020 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την ομάδα μας καθώς σηματοδοτήθηκε η επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων. Είμαι πεπεισμένος ότι και το 2021 θα είναι το ίδιο καλή χρονιά και η ομάδα μας θα παραμείνει και θα καθιερωθεί στη Basket League. Εκ μέρους του Συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, τους παίκτες, τους προπονητές, το τιμ γενικότερα, τους χορηγούς και φυσικά τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα».

Τέλος ο αρχηγός του Απόλλωνα, Γιάννης Μολφέτας, ευχήθηκε καλές γιορτές και ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα ξεκαθαρίζοντας ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί!