ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Καφέζας: «Στόχος να γίνουμε γρήγορα ομάδα»

Με δίπλες προπονήσεις και πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει  την προετοιμασία της  η ομάδας μας στα ορεινά Καλάβρυτα για δεύτερο συνεχή χρονιά.

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας είναι ο Χρήστος Καφέζας ο οποίος αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής, δηλώνοντας: “Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία, στόχος είναι να γίνουμε όσο πιο σύντομα γίνεται ομάδα, να αποκτήσουμε χημεία μεταξύ μας και να καταλάβουμε τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο προπονητής μας. Οι πρώτες εντυπώσεις μου στον Σύλλογο, όσο και στα Καλάβρυτα όπου βρισκόμαστε είναι εξαιρετικές και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια και να καταφέρουμε να δείξουμε όλα αυτά που θα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία μας».

Θυμίζουμε ότι στην διάθεση του Νίκου Βετούλα βρίσκονται οι εξής: Γιώργος Γκιουζέλης, Χρήστος Σαλούστρος, Γάιος Σκορδίλης, Παναγιώτης Φιλιππάκος, Χρήστος Καφέζας, Γιώργος Κογιώνης, Τηλέμαχος Βησσαρίου, Τι Τζέι Σταρκς, Μάλικ Οσμπορν, Ντιλέινι Μπλέιλοκ, Τζέρεμι Σέπαρντ, Ντέσμον Ουάσινγκτον και οι νεαροί  Βασίλης Βασιλείου, Γιώργος Μηλιτσόπουλος.

Η αποστολή της ομάδας μας έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην βάση της, στις 29 Αυγούστου.