ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Αποκαλυπτήρια με το Λαύριο

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια προετοιμασίας με Προμηθέα και Περιστέρι, τα οποία διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών, η ομάδα μας θα παίξει νέο φιλικό το Σάββατο (17.00) με το Λαύριο στην κεντρική σάλα του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου, στην Περιβόλα.

Σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει για πρώτη φορά την αγαπημένη μας ομάδα.

Τα εισιτήρια (γενική είσοδος) θα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος για όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου, για τα παιδιά έως 12 ετών και για τα ΑΜΕΑ.

Φυσικά οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Άλλωστε οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθούν από τις θέσεις τους όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, φιλικά αλλά και επίσημα για το πρωτάθλημα της Basket League.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή σεζόν συνεχίζεται.

Αναλυτικά οι κατηγορίες:

VIP GOLD: Κόστος στα 400 ευρώ και αφορούν σε θέσεις με πολυθρόνες με δερμάτινα καθίσματα ακριβώς απέναντι από τους πάγκους. Προσφέρονται μαζί με parking στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

-VIP SILVER: Κόστος στα 150 ευρώ.

-BASIC: Κόστος στα 100 ευρώ.

-BASIC VALUE: Κόστος στα 80 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να τα προμηθευτούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα ή έγγραφα πιστοποίησης) μόνο φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι.

Ακόμη από φέτος διατίθενται περιορισμένος αριθμός COURT SEAT, που κοστίζουν 600 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να φροντίσουν να κλείσουν  θέση!  Μάλιστα προσφέρονται μαζί με parking στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00 από τα γραφεία  στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου στην Περιβόλα (Αριστοτέλους 11). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610643712.

Ακόμη τα εισιτήρια διαρκείας  διατίθενται και διαδικτυακά μέσω της Ticketmaster, όλο το 24ωρο!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητα ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να φανούν χρήσιμα.